Garage de Waard: expert in dakkoffers en dakdragers

Voor ieder automerk de juiste dakkoffer of dakdragers

Met een dakkoffer op uw auto creeërt u op een snelle en eenvoudige manier veel extra ruimte. Cam-Driver dakkoffers zijn zeer sterk en flexibel, dankzij het Italiaanse design en de toegepaste moderne technieken. Cam-Driver dakkoffers zijn anti-steenslag, dus bij steenslag ontstaan er geen barsten. De koffers zijn ook zeer goed bestand tegen temperatuurwisselingen. De dakkoffers kunnen uiteraard ook als skiboxen gebruikt worden. Door de vlakke bodem is er geen ruimteverlies binnenin.

Met het easy-fitsysteem kunt u de dakkoffer binnen 5 minuten monteren op de dragers. Cam-Driver dakkoffers hebben door hun aerodynamisch design een zeer lage luchtweerstand. Cam-Driver dakkoffers (type ‘Sport’) hebben 15% minder luchtweerstand dan veel andere merken, en het type ‘Classic’ 10% minder. Omdat de koffers van topkwaliteit zijn biedt Garage de Waard 5 jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een dakkoffer (vraag naar de voorwaarden).

Ga voor goed advies naar Garage de Waard

Voor het vervoer van bagage, zoals een dakkoffer of een fietsdrager, op het dak van uw auto dient u gebruik te maken van dakdragers. Cam-Driver produceert de beste dragers van topkwaliteit. Deze dragers zijn door hun nauwkeurige design geluidloos tijdens het rijden en hebben een groot draagvermogen. Cam-Driver heeft ook lichte aluminium dragers in het assortiment met een hoog draagvermogen.

Welke dakdrager voor uw auto geschikt is, is afhankelijk van het type auto (sedan, hatchback, station, coupe), het model, het bouwjaar van de auto en het type dakconstructie van de auto. Voor nagenoeg alle type auto’s is er een dakdragersysteem voorhanden.

Garage de Waard voor de juiste dakdragers en dakkoffers

Dakkoffers

  • Meer weten over dakkoffers en dakdragers? Geen probleem! Wij geven u een helder advies. Bel 0226-421900 of stel uw vraag online

Vraag over de aanschaf van dakkoffers en dakdragers?

Stel uw vraag online

Of bel 0226-421900